Vægtnormal?

af re20000, 5/11 2014, 23:27 (3634 dage siden) @ Steffen Dresler

Go´aften!

Var en tur i Od, så jeg ser først skriverierne nu. Jeg bliver oprigtigt svar skyldig, da jeg ikke har godt nok kendskab til sådanne sager, sorry! Men der MÅ da være en årsag til, at tenderen får lige netop en bestemt vægtangivelse påmalet siden, ik´? Altså til at kunne prøveløfte.


Om 201 har haft anden tender efter 1968, så fremgår det IKKE af reparationsbogen. Yderligere har jeg fået en mail fra O. Nielsen, der viser, af det KUN var lokomotivet (altså MINUS tender), der blev solgt til Orla for 8780,- kr.

Godnat og sov godt!!

Steffen Dresler

Godmorgen Steff

Tak for dit svar. Det er da utroligt så svært det er at finde rundt i N maskinernes skæbner. Det er jo ikke første gang at både du og andre kompetente folk pløjer arkiver i anledning af spørgsmål her på forum. Man skulle næsten tro, der lå en konspiration bag. Men nu blev vi da klogere på det med 201s ophugning.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Vandbygningsvæsenet
Vandbygningsvæsenet

Kystsikring langs især den jyske vestkyst blev i mange år udført af Vandbygningsvæsenet. Her er hele historien om selskabet med fokus på de mange smalsporsbaner og de mange lokomotiver.

Læs mere
Hectorrail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak