Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Ambitioner og muligheder (Generelt)

af andersj, Aalborg, 9/5 2016, 13:27 (3055 dage siden) @ SEB

Men om der er mulighed for omstigning mellem busser og tog, det har da (desværre) slet ingen betydning - Om det så er timedrift eller ej!
Det er jo allerede sådan i dag, hvor togene og busserne kører med faste afgange her i Esbjerg, der er det hele rettet sådan ind, at enten er busserne lige kørt, når toget ankommer... Eller også er toget lige kørt, når busserne ankommer til stationen! Man kan KUN få det indtryk, at det er ønsket, at få flest mulig VÆK fra offentlig transport! Selv de der arbejder med planlægningen af offentlig transport, de kunne ALDRIG selv drømme om at bruge offentlig transport!!!! Og så længe der er den holdning til offentlig transport, blandt de personer der er ansvarlige for køreplanerne og driften af offentlig transport, så længe vil offentlig transport ALTID tabe til bilerne! Om togene så skulle få en overordnet time køreplan, det har slet ingen betydning, for det bliver alligevel saboteret af trafikselskaberne, der synes at have det eneste formål, at de ønsker at folk skal VÆK fra at bruge offentlig transport!!! De siger alle sammen en ting... Og så gør de noget HELT ANDET!!!

I Hjørring blev busserne endelig koordineret med togene i 2015. Nu ankommer alle busser og tog ca. xx:50-xx:00 og afgår mellem xx:00 og xx:10. I Aalborg er mange X-Bus ruter også koordineret med togene sydfra.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak