Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Ny trafikterminal i støbeskeen i Fr.havn (Generelt)

af UD&SE, 10/5 2013, 23:48 (4150 dage siden) @ MYMXnord

Seneste nyt om Ny trafikterminal i støbeskeen i Fr.havn

I følge Frederikshavn Kommunes Hjemmeside har Plan og Miljø udvalget valgt at udsætte sagen om en evt. kommende Trafikterminal til et møde 17. maj 2013 Kl. 10:00

Man vil kunne læse dagsorden ... på mødet fredagen før på samme Hjemmeside ...

Som jeg har nævnt det kort tidligere er jeg ny her i Forum .

Jeg er ud af Gl. DSB Familie og har fået det ind fra mine Bedstefædre, den ene på Kontoret ved DSB i Aarhus den anden og nok så vigtige min Farfar som startede som Fyrbøder og senere kørte i mange år som Lokomotivføret han var født før 1900 og kørte naturligvis under Krigen .. 1940-45 og nåede at få nogle gode år med MY til han måtte trække sig grundet sygdom.

Dette er grunden til min interesse for DSB og Banen ... Mange DSB folk havde kun ligesindede som venner og bekendte ... min Farfar var ingen undtagelse og byen var Aarhus. Så jov jeg er vokset op med DSB ... og min Farfar af den Gamle Skole, her gik livet efter hans Lommeur ..

Kartoffeltoget Kørte 12:00 - Kaffen. 15:00 etc.

Jeg har følgende Hjemmeside med både Skibsbilleder og nogle Bane Billeder i øvrigt født i Aarhus i 1952 og kommer der med stor glæde også på Banen ... :-)

www.gydum.com

Ps: Men altså pt. er Plan og Miljø i Frederikshavn nok gået i tænkeboks, Frederikshavns Kommune har netop medtaget et meget - meget stort beløb af Vejdirektoratet, jeg tror det var 6 Millioner til at sikre en bedre vej for de nye store Vogntog som MAMUTH LASTBILERS adgang til Skagen Havn og Frederikshavn Havn .. gad vide om ikke det også spiller ind ....

Med venlig hilsen

UD&SE / Keld i Frederikshavn


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak