Sporvogne i udlandet - New Orleans (1 + 3 OT fotos)

af cslundsten, 24/7 2019, 22:31 (1881 dage siden) @ Niels Munch

Hej Niels,

Godstog langs Riverfront oplevede jeg kun en aften efter mørkefald, medens vi spiste på en restaurant dernede.

Jeg fandt mine fotos fra første tur i New Orleans frem (1998). Og der var faktisk et tog langs Riverfront. Desværre på et negativ. En tur der var rig på fotos men fotografen var dengang ret elendig. Så nytteværdien er så som så. Men apropos dit formål med turen så var der faktisk et billede af en B-1 på vej til landing. Ved Wichita Falls.

Apropos morgenmad; vi boede på Canal Street, hvor hotellets café var under ombygning. Nabobygningen rummede universitetshospitalet Tulane Medical Center, hvis prisbillige, men velassorterede cafeteria vi så benyttede. Blot skulle vi vænne os til gennem Emergency Entrance at passere en hospital police officer og hans store colt.

Hospitaler kan også lægge parkeringshus til fotos. Her er den imponerende Huey P. Long Bridge over Mississippi. 6-7 km lang inkl. ramperne. Der kan jo gå oceangående skibe i Mississippis nedre løb. Toget på toppen havde holdt 10 minutter for at køle banemotorer og var netop sat igang. Perfekt - hvis der ikke lige var dukket et tog op bagfra ;-)
[image]

Franskmændene havde jo i deres visdom døbt lokaliteten på den anden side af Mississippi "Algiers" (!). Fra enden af Canal Street til Algiers Landing sejler en færge (grundlagt 1827). For fodgængere var den i 1995 gratis. Den lagde til sidelæns således, at biler holdt på tværs af sejlretningen.

Den besynderlige færge, Thomas Jefferson, er der såmænd endnu..:
[image]

Helt ude på Algiers Point lå denne restaurant, hvorfra udsigten over floden til downtown og French Quarter var superb:

[image]"Algiers Landing Restaurant", august 1995 (nm).

Den lignede et gammelt flodpakhus og lå ved diget, helt ude på bolværket, hvorfor den nu & da blev påsejlet. Bl.a. derfor lukkede stedet senere i 1995 og er siden fjernet fra jordens overflade.

:-)

/Carsten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billederVeterantog kalender

Lokomotivfabrikker

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak