My 1139 kører endnu!!!

af Lars, 16/4 2023, 22:09 (523 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Gammeltoft Jernbane ???
Hvor er det henne i Jylland?
Syntes at der kommer mere spørgsmål op , end svar.


Spørg ChatGPT...

Det er også en mulighed, man kan få mange interessante oplysninger der :-D :-D :-D


Morten Flindt Larsen er en dansk forfatter, der har specialiseret sig i at skrive om jernbaner og tog. Han er kendt for sine mange bøger, artikler og foredrag om emnet, og er blevet en anerkendt ekspert på området.
Flindt Larsen blev født i 1965 i Roskilde, Danmark, og voksede op i en familie med stor interesse for tog og jernbaner. Han blev selv fascineret af emnet allerede som barn, og begyndte tidligt at læse og samle på bøger og tidsskrifter om jernbaner.
Efter at have arbejdet som journalist i nogle år, besluttede Flindt Larsen sig for at forfølge sin interesse for jernbaner på fuld tid. Han begyndte at skrive artikler om emnet for forskellige tidsskrifter og aviser, og i 1994 udgav han sin første bog, "Danske damplokomotiver".
Siden da har Flindt Larsen udgivet adskillige bøger om jernbaner og tog, herunder "Danske diesellokomotiver", "Jernbaner i Danmark", og "Sporvogne i København". Han har også skrevet artikler for en lang række danske og internationale tidsskrifter og aviser, og har holdt foredrag om emnet i både Danmark og i udlandet.
Flindt Larsens interesse for jernbaner og tog handler ikke blot om de tekniske aspekter, men også om den historie og kultur, der er knyttet til emnet. Han er fascineret af jernbanernes rolle i samfundet, og af de historier og oplevelser, der er knyttet til rejsen med tog.
Morten Flindt Larsen har opnået stor anerkendelse for sit arbejde med at dokumentere og formidle viden om jernbaner og tog i Danmark. Han er blevet tildelt flere priser og legater, og er en respekteret stemme inden for feltet. Han fortsætter med at skrive og holde foredrag om emnet, og er en vigtig kilde til viden og inspiration for alle, der interesserer sig for jernbaner og tog.

--
mvh
Lars


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak