Gl "stations"bygninger og kiosker/pølsehuse (Generelt)
Ja der kan saneligen komme meget "pølsesnak" ud af koblingen mellem jerbanedrift og ditto pølser!
Personligt var jeg mere til Plumrose, (Steff-Houlberg var for fede, Osborne smagte af metal, og mine forældre var til Dankof)
(Faktisk var jeg sammen med nogle studiekammerater i 70erne ved at udgive en Michelin Guide over pølsevogne, med beskrivelse af hardware-pølser, og software, pølsemandens filosofiske dybder og vittigheder)
Jeg mente dog at ketchup-og sennepskvaliteten næsten var vigtigre, og her kommer jernbanen ind i billedet igen.
På mange provinsstationer, specielt vest for Storebælt, var mit ynglingsmærke Bæanke næsten overhalet af "skodmærker" som UG og BT (Blauenfelt og Tvede, i den gode smags tjeneste). Og vist også på Storebæltsfærgerne, men sulten overvandt jo som regel resten
.
hilsen Ole