Povl Kjær-Larsens billedsamling + sp. vedr. BR 41

af Steffen Dresler, 7/4 2023, 11:19 (532 dage siden) @ Steen Larsen

Kære alle
Jeg har set på billedet af den ukendte BR 41 på Großenbrode Kai ca. 1957 og tenderen driller mig lidt. (PKL billeder - 1950´erne - Jernbanehistorisk forum (jernbanen.dk) . Der er et og andet på kulkasseoverdelen, der driller mig eller er det bare fotovinklen samt belysningen der ”snyder lidt”. For det er vel ”kun” en nittet Tender 2´2´T32??

Ved godt den er svær, for der er jo hverken køer, entreprenørmaskiner eller andet i nærheden, ”kun” et lokomotiv:-) :-) !

På forhånd tak og god påske til alle
Steff

NB: Billederne skal da ikke til en privatmand, men som også skrevet, til en ”offentlig” institution når færdigscannet, Banebasen, DJM eller hvad. Hvis transportproblem skal jeg nok køre dem hen til NSJK(Banebasen), DJM eller anden institution for bevaring for offentligheden for eftertiden. Det mangler da bare!! Der er rigeligt med billeder, der ligger og flyder hos samlere og derfor ikke har den historiske værdi de burde have, når de ligger gemt væk.

Problemet for DJM er - som jeg har forstået det - ikke at man ikke vil opbevare billederne (modtaget fanger bordet jf. museumsloven), men har p.t. problemer med at få dem registrerede korrekt, scannet og gjort dem tilgængelige. Der er RIGELIGT med billeder p.t. for "Jernbanekilder". Flere år ud i fremtiden. Men det er FOR DÅRLIGT IKKE AT BESVARE EN HENVENDELSE!!!!!!:-(

Umiddelbart vil jeg foreslå "Banebasen"!!!!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak