Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Danmarks Trafikmuseum (Generelt)

af re20000, 9/5 2012, 12:24 (4516 dage siden) @ Jens MO-Møller

De såkaldt "røde partier" samt De Radikale har vel i nyere tid været kendt for at være kosmopolitter og mere eller mindre imod alt, hvad der har med dansk kultur at gøre. Det er vel også kun et spørgsmål om tid, førend Danmarks Jernbanemuseum i Odense mister sine tilskud. Men det er jo samtidig een af den nye regerings mærkesager, at u-landsbistanden skal hæves til 1 procent af bruttonationalproduktet! Så blæse være med bevarelsen af dansk kultur!

Hører man fra een. Og:

Men der er for meget østrogen i samfundet, så derfor nyder den slags drengerøvsprojekter ikke fremme.

Klynk !

Hvis staten skal støtte et transportmuseum, hvorfor er i så altid på nakken af staten? Var det ikke lige en opgave for det "private erhvervsliv" der jo som bekendt altid gør tingene bedre?
Hvis et transportmuseum skal støttes af det offentlige så må vi jo også tåle at det offentlige støtter anden kultur, lige fra "moderne kunst" på torvet til det "kangelige" teater. Og hvis et museum skal være privatdrevet må vi leve med de reklamer, der kommer op og den forhøjede pris det kommer til at koste når frivillige afløses af lønnet arbejde. Jeg siger ikke det ene er bedre end det andet men jeg må bede om lidt konsekvens og minde om at for os alle gælder at principper koster penge!
Og hvis man ikke kan forstå at ting kan lade sig gøre i Tyskland og Frankrig men ikke her, så er det måske fordi vores land ikke er meget større end et amt er de andre steder. Set i det lys har vi bestemt ikke noget at skamme os over.

Fortsat god dag

Nold

Nold


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak