Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Der kommer altid en sporvogn og ...-det gjorde der! (Generelt)

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 23/4 2012, 14:52 (4532 dage siden) @ Steff

Egentlig utroligt som tiden går, 40 år siden, selvom man jo kun er ca. 29½;-) . Meeeen EVP, der KOM altså en sporvogn til. Det var (vistnok) dagen efter, hvor der blev afholdt den helt store ”parade” med alt KS kørende vognmateriel samt ikke mindst det museale.
Desværre var der – rent fotografisk – tusinder på gaden for at opleve dette, hvorfor det var svært at få fotograferet tilfredsstillende.

(...)

-------------------

Hej Steff.

Du har måske nok læst "på lektien", men ikke nok ;-)

Jeg har vist alle steder skrevet "i ordinær drift" netop fordi jeg udmærket ved det. Hertil afslutter "Dagens fotos" i dag med at nævne kavalkaden, ligesom der er et foto derfra.

[image]

Kavalkaden kommer så kommende aften/nat (havde det været søndag, kunne den passende have været "Søndags-ekstra" - det ville passe med tidspunktet på dagen.

Det var ganske rigtig MEGET svært at tage ordentlige fotos. Som man vil kunne se på mine fotos: Inden kavalkadens ankomst, står "mængden" pænt inde på fortovet og venter, men da den så kommer, ----så går det hele i opløsning for at få de bedste fotos ---og det er der så ingen af os der får ! ! ! Der blev taget tre gange så mange fotos, som jeg viser, men resten er andre menneskers rygstykker eller højt hævede fotoapparater.

Jeg synes i øvrigt, at Du har glemt at "pudse" dine (formentlig) dias ! ! ! --- Det tager tid, -- lang tid, men jeg håber, at det gør gensynsglæden større, når man er færdig. Det er lidt synd - for os andre ;-)


Hilsen,
Erik V.
http://evp.dk/index.php?page=april-2012


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak