Avatar

Gæt en indkørsel

af Thomas Boberg Nielsen ⌂, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, 24/6 2024, 18:09 (75 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Alt efter interesse kan man synes, at dette billede viser noget specielt. Men hvori består da det specielle? Hvis der da er noget at skrive hjem om?

Som sædvanligt er det stadig høfligst ikke at gætte lige på.

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen

[image]

Endnu engang tak til alle, der deltog. Mon ikke, at det er gået op for de fleste, at vi er under indkørsel til Bramming fra øst. Bonusinfo til yngre deltagere i Herreværelset: Billedet er taget 16. april 1979, og på daværende tidspunkt var strækningen øst for Bramming enkeltsporet, og det er det spor, vi ser i midten. Godsvognene holder ganske rigtigt i det spor, der senere blev til 2.-sporet fra Bramming og østpå. Sporet længst til højre er godsbanestrækningen Grindsted-Bramming. Det "specielle" ved billedet er, at armsignalet ikke gælder sporet, det står ved, men sporet i midten. Ser man rigtig godt efter, kan man se, at der til højre for armsignalet er placeret et rangergrænsemærke med front mod fotografen. Dét rangergrænsemærke gælder rangertræk fra Grindsted, og afslører for ikke-stedkendte, at det vi ser på billedet, ikke er en dobbeltsporet jernbane..

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen

PS: Tak til Niels for at have fundet det gamle billede fra Gørding frem. Det er taget på et tidspunkt, hvor jeg havde en karriere foran mig. Nu har jeg kun en karriere bag mig.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak