Søger Michael Jensen, Banedanmark, stjålet video på VouTube.

af Steffen Dresler, 30/12 2023, 20:25 (264 dage siden) @ Lars

Hej Lars

Tak for dit svar. Vi er bare helt uenige i tilgangen til spørgsmålet om, om man kan tillade sig at hugge en andens vidio og udlægge den under sit eget navn. Du synes ikke det er værd at slås for, det synes jeg, hvis det var mit produkt.

En næsten lignende problemområde var for et par år siden, hvor salgs videoer/CD´er med historiske film til eget brug, uden blusel blev udlagt til fri benyttelse af alle på YouTube. Resultatet, udgiveren gad ikke restaurere gamle film mere og overspille til CD, da de blev misbrugt og gemt under synonymer på YouTube.

Taberen, os der holder af at se og trække viden ud af gamle film samt udgiveren, der ikke ville bruge penge på at udsende videoer/CD uden at få dækket sin kostpris ind, til at fortsætte med udgivelser.

Jeg ved godt at den ledvogtervideo vi taler om, ikke var udlagt med et økonomisk aspekt for øje, men udelukkende til glæde for andre. Og så ville udgiveren såmen i al venlighed spørge "skuespilleren" om han syntes det var OK, selvom man juridisk tilsyneladende (ikke selv juridisk vidende nok på dette område) bare kan gøre det.

Steff


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Lokomotivfabrikker

Veterantog kalenderBillige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak