Tak til læserne af "Spor og baner"

af FS1954, 4/7 2024, 15:41 (65 dage siden)

[image]

Med dette festlige billede af DSB's Jernbaneorkester i Svendborg sommeren 2001 vil jeg gerne takke alle de læsere af "Spor og baner", der i den seneste tid har sendt mig breve og e-mails med hilsner og varme ord for de mange år med bladet. Jeg kan ikke nå at svare hver enkelt personligt, så derfor denne ''fælleshilsen' og tak.

Jeg kan så tilføje, at tilbagebetalingen er gået i gang - der var nogle tekniske problemer, der først skulle løses, men det er ordnet nu, og alle abonnenter, der ønsker at få tilbagebetalt deres tilgodehavender, får det her i løbet af sommeren.

En anden, glædelig ting er, at jeg har fået gang i den henslumrende hjemmeside www.sporogbaner.dk. Jeg har allerede lavet fem beretninger om nyheder til modelbanen, og der er mere på vej - i dag ankom den charmerende, lille model af T 3 fra Roco, her i italiensk udgave.

Jeg vil også lige nævne, at min anden hjemmeside, www.frisporet.dk, også er i gang med mange nyheder, men funktionaliteten er ikke optimal. Men under alle omstændigheder, nyd sommeren og de mange tilbud om kørsel på veteranbaner, sporveje og smalsporsbaner.

Med venlig hilsen,

Flemming Søeborg

[image]

Dette billede viser D 826 og MY 1111 i Svendborg med udflugtstoget "Tåsinge rundt" (på cykel) den 8. august 1993. At toget var meget populært, ses af de mange godsvogne til cykler, som toget medførte ud over de mange passagervogne. At der var forspand, skyldes den kraftige stigning fra Svendborg op mod Kirkeby - i gamle dage hændte det ofte, at godstoget måtte have skydelokomotiv bagest for at klare turen. I dag kan man ikke engang lave omløb på stationen.

--
FS1954


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Billige jernbane T-shirts

Veterantog kalender

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak