Gæt en lørdagsstation

af Svend, Storkøbenhavn, 23/6 2024, 19:27 (76 dage siden) @ Poul Andersen

Jeg var forbi stationen 19.12.1976, hvor togføreren i tog 774, - som bestod af Mo 1977 + Cls 29-27 714 var ude og tømme postkassen...[image]


Der blev ikke sneryddet mere perron end allerhøjst nødvendigt.

Vi bemærker, at juletræet er tændt = ubetjent station. Jernbanekilder fortæller, at der er tale om trinbræt & sidespor. Harmonerer det?


Tak til alle, der gættede med. Vi er ganske rigtigt i Borris, og trådstartbilledet er taget den 5. august 1980.

Vi mangler stadig at få afklaret ekspeditionsstedets status: Er det en ubetjent station eller er det et trinbræt & sidespor? Det kan vel næppe være begge dele.

Her måtte man, i huj og hast, erstatte det mekaniske sikringsanlæg med et relæsikringsanlæg som kunne fjernstyres fra Herning. Den eksterne rådgiver som var med til planlægge trafikken i forbindelse med Arrivas overtagelse efter DSB, havde overset, at det blev nødvendigt at bemande stationen permanent (som følge af faste krydsninger) og der var man ikke begejstrer for i Banestyrelsen (eller DSB bane?).


Det blev fjernstyret fra FC Esbjerg, idet Kibæk der hidtil havde været "fjernbetjent" fra Herning også blev fjernstyret fra FC Esbjerg samtidig med ibrugtagning af linjeblok.

Mvh.
Poul.

Selvfølgelig. Lige på det punkt huskede jeg forkert, men det andet står til troende :-)

--
Svend

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


HHJ M5 1

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak