Et dødsfald - Erik V. Pedersen

af Steffen Dresler, 19/2 2023, 10:44 (607 dage siden) @ Tommy Nilsson

Kære Tommy

Tak for informationen vedr. Eriks V. Petersens (EVP) begravelse, trods det triste budskab. Jeg vidste ikke at EVP havde været så alvorlig syg, men det er også et stykke tid siden vi mødtes og talte sammen.

Der er ingen tvivl om, at EVP – bl.a. gennem Signalposten - har været inspirationen for mangen en kommende MJ´er eller for den sags skyld for interessen for virkelighedens jernbaner, blev vagt.

En absolut bestemt og stædig herre, hvis han følte sig snydt eller misbrugt, bl.a. andres misbrug af hans hjemmeside uden angivelser af, hvorfra informationerne kom. Men modsat absolut hjælpsom og villig til at hjælpe andre og give hans erfaringer med.

Med EVP er det for alvor begyndt at svinde ind af de jernbanefolk, der selv oplevede dampen og alt heromkring og som har dokumenteret det!! Ikke mindst det sidste.

Jeg er glad for, på det jernbanehistoriske område, at hans hjemmeside og hans arkivalier er sikret og ikke bare havnet hos en ”Karl smart” hvor det kun er mængden og omfanget der tæller over for andre. Men altså nu muligheden for stadig – og helt i EVP´s ånd - at formidlingen, tilgangen og bevarelsen for historikere eller bare jernbaneinteresserede er bibeholdt.

Æret være hans minde

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak