Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Linje M vender tilbage for en kort stund (Generelt)

af LasseG, 29/4 2014, 12:49 (3795 dage siden) @ Jakob Nielsen

"> > Som det fremgår af nedenstående link, så vender linje M tilbage for en kort stund til sommer. Den vil køre fra Hillerød til Ny Ellebjerg i forbindelse med sporspærring pga. anlægget af Nordhavnsvej.


http://www.dsb.dk/kundeservice/for-rejsen/trafikinformation/sporarbejde-i-sommeren-2014/


Det er jo klart at valget er sket fordi skiltet allerede finde på rullen i s-togene og man har vel valgt ikke at bruge linje E for at skabe en klar info om at den kører via Ringbanen - det største problem vil så være at man kun kan kører med en enkelt SA eller SE+SE. Selvom det er sommerferie er det spørgsmål om det er nok.."


Hvorfor kan man ikke lukke det ekstra sæt af mellem hellerup og ny ellebjerg eller kun åbne nogle døre lige som ved ombygningen af Nørreport omkring år 2000 til forbindelse med metroen?

Det kan man også godt for et tog bestående af SA+SE eller 3xSE, der burde være plads til at vende toget i Ny Ellebjerg selvom hele toget så ikke kommer til perron. Med SA+SE kan toget faktisk også komme helt til perron på stykket fra Hellerup til og med Flintholm (men undtaget Bispebjerg).

Jeg mistænker at der ikke er plads til at få SA+SA indenfor signalerne i Ny Ellebjerg.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Sydfyenske Jernbaners Rullende Materiel

Sydfyenske Jernbaners Rullende Materiel. Pris 250 kr.

Læs mere
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak