Ny bog om Troldhedebanen

af TKVJ M 4, 25/4 2024, 17:23 (26 dage siden)

Ny bog om
Troldhedebanen
[image]


Bogen er på 252 sider i A 4 format og indeholder 100 fotografier og 110 tegninger og planer i sort/hvid og farve. Prisen er 210 kr. samt evt. porto 65 kr. ved forsendelse. Bogen kan bestilles på mail: o.skov@post.tele.dk. Skynd dig inden den bliver udsolgt.
Bogen indeholder en udførlig beskrivelse af banens forhistorie, anlæg, midlertidige drift og alle anskaffelser, alt sammen ting der her for første gang beskrives udførligt. At anlægget blev forsinket, skyldtes ikke jordskred, men at entreprenøren reelt var gået konkurs. Drømmen om fælles drift og fællesværksteder for privatbanerne i Kolding blev kun til fælles driftsledelse i 1½ år, kemien og samarbejdsånden havde aldrig været der. At banen var tæt på at lukke efter et halvt års drift er kun de færreste bekendt, ligesom man påtog sig en samfundsopgave ved de mange vognanskaffelser. Så kunne man holde varmen på Fyn og i København.
ISBN 978-87-975142-0-7

Ny bog om Troldhedebanen

af Steffen Dresler, 25/4 2024, 19:03 (26 dage siden) @ TKVJ M 4

Godaften

Er der mulighed for at få oplyst forlag mv. på denne bog? Når jeg går ind under det opgivne ISBN nummer, får jeg enten en pædagogisk bog med et helt andet navn og indhold end oplyst, eller intet overhovedet:-(

Bedste hilsener

Steff

Ny bog om Troldhedebanen

af TKVJ M 4, 25/4 2024, 19:45 (26 dage siden) @ Steffen Dresler

Den er udgivet på eget forlag.

Ny bog om Troldhedebanen

af Steffen Dresler, 25/4 2024, 20:09 (26 dage siden) @ TKVJ M 4

Thank U

Nu har "elektronikken" hentet info således:

Bogen med ISBN 978-87-975142-0-7 udgives af FADL’s Forlag. Den hedder “Ny bog om Troldhedebanen” og er en omfattende beskrivelse af banens forhistorie, anlæg, midlertidige drift og alle anskaffelser. Bogen indeholder 100 fotografier og 110 tegninger og planer i sort/hvid og farve. Prisen er 210 kr. samt evt. porto 65 kr. ved forsendelse. Du kan bestille bogen på mail: o.skov@post.tele.dk1. Skynd dig, inden den bliver udsolgt! 😊

Denne info kom ikke frem før, hvorfor sp. Men passer navnet FADL´s forlag som opgives af Google og BING m. fl.?

Fortsat god dag og tillykke med udgivelsen!

Bedste hilsener

Steff

Ny bog om Troldhedebanen

af UTJ, 25/4 2024, 20:58 (26 dage siden) @ Steffen Dresler

Venkommen til AI, som nok er mere A end I

--
ئۇلغىك

Ny bog om Troldhedebanen

af TKVJ M 4, 25/4 2024, 21:22 (26 dage siden) @ Steffen Dresler

Det er jo nogen af de oplysninger som stod i mit første indlæg, som du allerede kommenterede dengang.
Oplysninger er indsendt til bogfortegnelsen (ISBN numre) i januar måned og de oplyser at der normalt går nogle måneder inden en bog indgår i fortegnelsen on line. De har jo også først modtaget bogen nu, så du må nok have lidt tålmodighed Steffen.

Ny bog om Troldhedebanen

af Steffen Dresler, 26/4 2024, 06:42 (25 dage siden) @ TKVJ M 4

Go´morn

Jeg undrede mig såmen bare over, at der ud af den blå luft pludselig lå en bog om TKVJ skrevet af den gode Olaf Skov. Yderligere, at det af billedet i "annoncen" ikke fremgik, hvem der var udgiver. Sluttelig en bestillings mailadresse med "skynd dig" etc.

Altså fra min side lidt mistro/eller sund fornuft til, hvad det nu var der dukkede op fra "ingenting".

Fortsat god fredag og kommende weekend

Steff

Ny bog om Troldhedebanen

af TKVJ M 4, 1/5 2024, 22:03 (20 dage siden) @ Steffen Dresler

Jeg er blevet gjort opmærksom på at Steffen Dresler har lagt en forkert mailadresse ind i sit indlæg, måske af ren "venlighed". Bestilling på denne forkerte mailadresse når naturligvis ikke frem og afstedkommer ikke nogen bogbestilling. Den rigtige mailadresse er : o.skov@post.tele.dk.

Dem der har anvendt den af Steffen opgivne mailadresse, må altså "på den igen".

Når jeg søger på nettet får jeg ikke de oplysninger frem som Steffen nævner. Som forlag nævnes forfatterens forlag og ikke forlaget FADL.

I en anden tråd er stillet spørgsmålstegn ved om jernbanebøger er trykt i Danmark og hvilket papir som er anvendt. Jeg kunne godt have brugt en hel side på alle disse oplysninger, men fandt at jernbaneindholdet var mere relevant. Og nej, bogen er ikke sat i udlandet, det er der næppe nogen som anvender længere, måske et museumstrykkeri. Men for dem som ikke kan undvære oplysningerne:

Bogen er trykt i Danmark
Bogen er svanemærket
Der er anvendt skandinavisk produceret papir fra miljøcertificeret og bæredygtigt skovbrug.

Og hvad får man for 210 kroner?

En bog på 252 sider i A4 format med 100 fotografier, 110 tegninger og planer i sort/hvid og farve.
En sidepris på ca 85 øre, det samme som den nylig udkomne bog om Præstøbanen, der har modtaget betydelig fondsstøtte, hvilket ikke er tilfældet her.
Bogen er trykt i begrænset oplag og vil derfor næppe kunne leveres om 20-30 år som er normalt for DJK's bøger.
Bogens korrekte titel er "Troldhedebanens anlæg og midlertidige drift"

Olaf Skov

Ny bog om Troldhedebanen

af Steffen Dresler, 1/5 2024, 22:40 (19 dage siden) @ TKVJ M 4

Kære Olaf

Jeg spurgte - som tidligere skrevet - fordi jeg gerne vil vide, hvad jeg køber og af hvem. Og ofte er forlag en god reference. Da intet var nævnt og ISBN nummeret indledningsvis gav nogle mærkelige svar på Google, blev jeg såmen bare lidt mistænksom, hvorfor spørgsmålene. Men det er så min måde at reagere på, selvom forfatternavnet jo selvfølgelig er godt og velrenomeret.

Steff

Ny bog om Troldhedebanen

af Peter Roland Hansen @, 2/5 2024, 17:58 (19 dage siden) @ Steffen Dresler

Jeg har købt og fået leveret bogen let og hurtigt, og glæder mig til at læse den. Det ser ud til at der ligger et grundigt arbejde i arkiverne forud for bogens udgivelse.
Kan bestilles hos forfatteren: Olaf Skov <o.skov@post.tele.dk>

ContecRail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak