Avatar

2 dårlige billeder fra Løgstør omkring 1980-1982

af Thomas Boberg Nielsen ⌂, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, 24/4 2024, 11:40 (27 dage siden)

Jeg er ved at rydde op.

Et sted, hvor der slet ikke skulle befinde sig billeder, lå disse to billeder fra Løgstør. De er uden datering. Umiddelbart kunne det se ud til, at jeg har fjumret lidt i mørkekammeret - deraf den mørke plamage på i hvert fald det ene af billederne.

Men: Da vi kom frem til 1980-1982 havde jeg ikke mere adgang til et mørkekammer, og det var i det hele taget yderst sjældent, at jeg tidligere havde kastet mig ud i at fremkalde selve negativstrimlen. Mit mørkekammerarbejde havde primært bestået i at "få billederne over på papir" - fremkaldelse af selve negativstrimlen havde jeg næsten altid overladt til fotohandlerens laboratorieforbindelse.

Når jeg kigger på bagsiden af de to billeder, kan jeg se, at de også er sat på papir af fotohandlerens laboratorieforbindelse. Så alt i alt er det mig lidt af en gåde, hvorfor billederne er så dårlige, som de er.

Engang finder jeg sandsynligvis frem til negativerne (det er langt fra alle mine negativer, der på nuværende tidspunkt er registreret). Måske kan negativerne afsløre, hvorfor billederne er så dårlige.

Nå, til selve billederne: Jeg ved pt. som sagt ikke, hvornår de er taget. Jeg gætter på omkring 1980-1982, og det baserer sig på, at Mogens Duus i Kampen om Himmerlandsbanerne skriver, at sporene ved stationsbygningen blev fjernet i 1980.

Billederne er klikbare.

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen

[image]
Ovenfor: Set fra nordvest.

[image]
Ovenfor: Set fra sydøst. Fotografen står i overkørsel 327.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak